Projecten

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. We werken met creatieve toewijding, spel en met obsessie voor design & materialen aan onze projecten.

Vanuit schets bouwen we hybride plattegronden op, waar we 3D kenmerken aan toe kunnen voegen en we vanuit dat model weer accurate wand of meubel aanzichten kunnen onttrekken. Alles wat we in het 3D model aanpassen veranderd in de 2D tekeningen mee en andersom. 

Dip Leidschendam - Balie visual 

Dip Leidschendam - Shop visual 

Dip Leidschendam - Entree visual 

Dip Leidschendam - Buitenzijde gevelbeeld


Particulier, Olst 

We werken zowel voor commerciële partijen als particulieren. Het voordeel hiervan is bijvoorbeeld dat er een brede materiaalkennis ontstaat, maar ook dat het huiselijke het zakelijke project beïnvloed en hoe ver uiteenlopende sferen met elkaar hierdoor fuseren. 


Soho, Appartementencomplex Rotterdam

Korte Prinsengracht, Amsterdam 

Hiervoor hebben we ontwerpen gemaakt voor de renovatie van alle badkamers in deze woning.

Onderdelen zoals vloerverwarming, verlichting, tegels, kranen, maatwerk en sanitair kwamen aan bod. 

Kantoren, Leisure & Horeca

Voor de Baak Noordwijk hebben we het kantoor op de 3e etage ontworpen, een renovatie van het restaurant en een nieuw gedeelte van het restaurant ontwikkeld en een upgrade van de ontvangstruimte, zie hieronder.

Villa, Farragdo Portugal

h-ia.nl

Als we iets voor u kunnen betekenen, beginnen we met een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs om de plannen te bespreken. Schroom er niet voor als het enkel om een meubel gaat, we doen projecten van 1 tot 3000 m2.