Projects | Archi gallery 

Particulier, Noordwijk 

Voor een particulier project hebben we een modere keuken met fijn bezaagd zwart fineer ontworpen en lichtgrijs Fenix NTM.

Étage Co Office, Sassenheim

Een kantoor project voor high end bureau verhuur waaronder dit ook ons eigendom is en wij hier gevestigd zijn. Neem voor interesse contact met ons op. 

Secret bar, Noordwijk 

We hebben een design gemaakt voor een luxe clublounge/secret bar in een villa in Noordwijk, met een bar en een dj booth daarin voor kleine feestjes van de bewoners.

More projects

Hotel Project, Texel

We werken aan een full-concept hotel project op Texel. Meer informatie komt later. 

Office, Noordwijk 

Een modern kantoorproject voor een trainingsinstituut voor management en persoonlijke ontwikkeling voor hoger opgeleiden. In de trainingen dagen ze je uit in intelligentie, intuïtie en interactie. 

Fletcher Hotel, Limburg

Voor een Fletcher accommodatie te Limburg hebben we een ontwerp gemaakt voor diverse ruimtes

Private home 

Den Haag

Een ontwerp voor een penthouse in Den Haag.

Crematory, Haarlem

Voor een crematorium te Haarlem, hebben we in veel interactie met de opdrachtgevers het restaurant, de ceremonie ruimtes, de gangen, toiletgroepen, afscheidskamers en een showroom voor gedenkmonumenten.

A private home in Portugal

Voor een villa in Portugal hebben we voor diverse delen of onderdelen van ruimtes een ontwerp gemaakt om de opdrachtgevers te sturen naar een mooi harmonieus interieur.