In onze bibliotheek gebruiken we veel wandbekleding, goede wandverf merken en/of interessante afbeeldingen of patronen. We zoeken naar kleuren die veel warmte uitstralen maar niet bont zijn. 

Pinterest, your image archive

Inspiratie nodig voor je kantoorpand/restaurant/woning of hotel? Kijk eens op Pinterest, als je favoriete inspiratie platform & archief systeem voor moodboards.

Branding next level

We zijn ook betrokken bij het onderzoeken en ontwikkelen van vorm & functie binnen brand identity's van bedrijven, horecagelegenheden en winkels 

Een herboren liefde voor mozaïek

We hebben een aantal tegel collecties die we graag toepassen, waarin warme tonen van bruin emperador marmer, glas mozaïek en verchroomde tegels van o.a. Piet Boon voorkomen. We zijn te spreken over collecties van Porcelanosa en hun L' Antic Colonial collectie.

Architecture

We gebruiken architectuur als inspiratie voor interieurarchitectuur. Lijnen, patronen, spannende combinaties en andere keuzes vanuit onze favoriete architecten in de branche.

Lights 

Een inzicht in onze licht bibliotheek

Marmer

Diverse marmer soorten zijn trending in de interieur wereld van nu. Er zijn zoveel prachtige soorten te zien en toe te passen wat een interieur verrijkt en naar een hoger niveau tilt. Denk aan bruin of grijs emperador marmer, bianco carrara, arabesco e.a.

Deurgrepen

Grepen zijn als de sieraden van een meubelstuk. Het kan het maken of breken. Veel is ook greeploos mogelijk. Maar als je echt wilt opvallen, kies dan uit een van onze collecties deur & meubel grepen die we graag toepassen.